Mia is het gezicht van de Internationale-Meidendag 2023. Zij zat bij mij in de klas, toen ik les gaf op de ISK. De Internationale Schakelklas. Als zij de klas binnen kwam, nou dan kwam er wel een persoonlijkheid binnen stappen.  Ze is geboren in Uganda en woont met haar moeder in IJmuiden.  Nu gaat zij naar het Spaarne College in Haarlem. Haar grote droom is om fotomodel te worden.  Wij van Rebup zijn alvast begonnen met haar een fotoshoot cadeau te geven van de beroemde fotografe Iris van ’t Riet voor deze speciale dag.

Fotografe Iris van ’t Riet is bekend van de fotoserie/project: kinderen van het onderwijs. www.kinderenvanhetonderwijs.nl Haar prachtige foto die ze heeft gemaakt van Mia hangt in de Phil op de meidendag in megaformaat van 2x 3 meter. 

Wie nomineer jij voor het gezicht van de Internationale-Meidendag 2024 en waarom? Laat het ons weten via info@rebup.nl Deze kaarten van Mia zitten ook in je goodiebag. Leuk om deze kaart naar een vriendin toe te sturen om haar te schrijven waarom je haar zou nomineren voor volgend jaar en haar misschien mee te vragen naar het feest en natuurlijk hoort daar ook een fotoshoot bij.